Home » Nyheder » Kunstværkstedet, Vejles nye kunstkollektiv har slået dørene op

Kunstværkstedet, Vejles nye kunstkollektiv har slået dørene op

  • Posted on: 08, 03, 2017
  • By :  
  • Categories : Nyheder 
  • Kommentarer lukket til Kunstværkstedet, Vejles nye kunstkollektiv har slået dørene op

Privatfoto af Jørn Olsen // Grønlandsk landskab

Så fik Vejle sit eget kunstværksted, idet 5 kunstnere er gået sammen i et arbejds- og udstillings-kollektiv, for at inspirere hinanden og samtidig vise deres kunst frem for alle interesserede.

 

Kollektivet har fået til huse på:  Boulevarden 23A, 7100 Vejle og vil have åbent:

 

Fredag kl. 13 -17

&

Lørdag kl. 11-14

– Eller efter aftale.

De fem kunstnere er:

Karin Ohrt

Karin Ohrt

Karin Ohrt

Uddannet på Kunsthåndværkerskolen som keramiker i Kolding, men efter en årrække med leret, beskæftiger hun sig nu udelukkende med maleriet.

Som regel er det naturen, der inspirerer hende, med årets gang og steder hun har været, det er såvel Danmark som udlandet, der bliver lagret og nedfældet som abstrakt på lærred, eller akvarel på papir, men også portrætter har hendes interesse.

Karin har en del udstillinger bag sig, og udstiller i b.la. i kunstforeninger og har deltaget i censureret udstilling.

 

 

Per Sepstrup

Per Sepstrup

Per Sepstrup

Arbejder i træ og fremstiller særdeles flotte ting i trædrejning, ligesom han i mange år har undervist indenfor faget. Per har ligeledes adskillige udstillinger bag sig bl.a. Rødovre Bibliotek, H.C Andersen Golf, Bogense Turistforening, Å kunst Børkop 2017 og udstiller i øjeblikket i Gauerslund Sognegård

 

 

 

Allan Hansen

Allan Hansen

Allan Hansen

En meget farverig kunstner, der maler akrylbilleder i alle former for abstraktioner.  Allan har adskillige udstillinger bag sig og har beskæftiget sig med malerkunsten i 28 år.

Allan er bosiddende i Fåborg og er særdeles eksperimenterende i sin kunst, og det er altid spændende at se, hvor han nu havner i det færdige billede.

 

 

 

Kurt Antonsen

Kurt Antonsen

Kurt Antonsen

Også kaldt Smeden – er den absolut mest alsidige kunstner af de fem, idet han arbejder med såvel store som små jernskulpturer samt andre metaller, desuden akrylmalerier, træfigurer og fiberbeton.

Han er autodidakt og elsker at eksperimentere med materialerne.

Kurt er en gammel kending i Vejle, idet han tidligere har været en del af ”Den Gamle Fabrik” på Ribegade i Vejle, og har en lang række udstillinger bag sig.

 

 

Jørn Olsen

Jørn Olsen

Jørn Olsen

Malede sine første malerier i 12 års alderen. Efter mange års pause startede han for 10 år siden op som kunstner for alvor, og har siden malet utallige billeder, især person- abstraktioner som han kalder sine psykologiske billeder, men pt. er det især nordiske landskabs- abstraktioner, der er den store passion.

Jørn har ligeledes adskillige udstillinger bag sig, herunder flere censurerede og har bl.a. solgt billeder til Århus Universitet og Carlsberg i Fredericia.

Han har tidligere været medlem af Kunstspiralen i Fredericia og har her været månedens kunstner i 2014 og 2016.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Comments are closed.